Rijbewijs auto

Rijschool GA Lessen biedt een compleet pakket voor het halen van je rijbewijs B aan. Je kunt bij ons zowel theorielessen als praktijklessen volgen. Met de invoering van 2toDrive mag je tegenwoordig vanaf 16,5 jaar al beginnen met de praktijklessen. Vanaf je 17e verjaardag mag je het praktijkexamen afleggen en na het slagen hiervoor kun je onder begeleiding al de weg op. Meer informatie over 2toDrive vind je op de site 2toDrive.nl

Direct een proefles aanvragen!

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een proefles aan en maak kennis met rijschool GA Lessen!

De nieuwe Ford Fiesta Titanium

De rijlessen worden gegeven in deze luxe Ford Fiesta Titanium. De auto is niet alleen luxe van uitstraling, maar is ook voorzien van alle nieuwste opties die jou ondersteunen bij het autorijden.

Zo beschikt hij o.a. over driver alert, lane-assist, parkeersensoren, een achteruitrijd camera, active parkassist, regensensoren en adaptive cruisecontrol met verkeersbordenherkenning.

De krachtige benzinemotor rijdt ook nog eens zeer zuinig in zijn ecomode. Met deze motor, de ondersteuning van de adaptive cruisecontrol, het stop&go systeem en de skills die jij als bestuurder gaat leren, houden we tijdens de lessen dus ook rekening met ons milieu.
 
En om de ritten ook in de zomer aangenaam en comfortabel te houden, is de auto verder voorzien van automatische airconditioning en een panoramische dak.