Over de rijschool

BIJSCHOLING RVV

10-11-2020

Vandaag volgde Gieneke met haar collega’s van Rijschool Kruidhof de bijscholing RVV.

GIENEKE IS ALS INSPIRATIEBRON GEPUBLICEERD IN EEN ONLINE VAKBLAD

17-09-2020

rijles

Lees hier haar inspirerende verhaal, over waarom Gieneke koos voor de rijinstructie.

EEN FANTASTISCHE FOTOSHOOT

16-09-2020

 

Samen met Cassandra Alves, heb ik vandaag prachtige foto’s mogen laten schieten door Raymond Zoeter, fotograaf van MooiBeeld. 

EN DAAR WAS DE EERSTE GESLAAGDE LEERLING!

24-08-2020

Marrit slaagde vandaag glansrijk bij haar eerste poging voor het autorijbewijs! Ze kreeg zelfs grootse complimenten van de examinator, wat toch vrij zeldzaam is. Super goed gedaan Marrit en veel veilige kilometers gewenst!

DE EERSTE RIJLES IS GEGEVEN!
04-07-2020

De eerste rijles van de rijschool is gegeven aan Kimberley!

MOOI ONTWERP OP DE AUTO
18-06-2020

De lesauto is vandaag voorzien van mooie nieuwe stickertjes 🙂
Dank voor de prachtige uitvoering van mijn ontwerp aan De Kleine Reclame uit Zwolle.

BIJSCHOLING RIJPROCEDURE B IN DE PRAKTIJK

22-04-2020

 

Vandaag volgde Gieneke de bijscholing rijprocedure B in de praktijk bij Lenoir Opleidingen voor rijinstructeurs. Wegens de coronacrisis gebeurde dit middels een webinar van 8.30-16.00 uur. 
Gieneke: “Ik heb weer enorm veel opgestoken van deze bijscholing. Fijn dat we ons ondanks de crisis en het thuiswerken, op deze manier toch kunnen blijven ontwikkelen in ons vakgebied!”

DE LESAUTO IS GELEVERD

 

alt=

 

20-03-2020

Vandaag is dan eindelijk de dag aangebroken dat de lesauto geleverd is. De prachtige Ford Fiesta Titanium met zijn krachtige ecoboost benzinemotor rijdt als een pareltje door de voorjaarszon!
Wil jij meer weten over de luxe uitrusting van deze auto? Lees er alles over op de pagina rijbewijs auto.

DE VERNIEUWDE SITE IS ONLINE!

 

11-03-2020

 

In samenwerking met Coolpixel is er achter de schermen hard gewerkt om de website compleet te vernieuwen. En het resultaat mag er wezen. Dank aan Jasper de Lang voor het prachtige design!

WE HEBBEN EEN NIEUW LOGO!

 

29-02-2020

 

 

 

Professioneel en zakelijk, met frisse kleuren en een strak ontwerp. Ik ben trots! Met dank aan Jasper de Lang van Coolpixel.

WE GAAN BIJNA BEGINNEN

 

12-02-2020

 

De laatste losse eindjes worden vastgeknoopt! De facebook pagina is in volle ontwikkeling en zal deze week nog gepubliceerd worden. Een instagram-account is geopend. En de laatste hand wordt as we speak gelegd aan de website. Nog héél even geduld, dan gaan we online!

LESAUTO BESTELD

 

08-02-2020

 

De nieuwe Ford Fiesta is besteld als lesauto. De verwachting is dat deze eind maart geleverd wordt. Dat betekent dat we met ingang van 01-04-2020 kunnen beginnen met de rijlessen!

ONDERNEMINGSPLAN GOEDGEKEURD

 

06-02-2020

 

Vandaag is het ondernemingsplan voor de rijschool goedgekeurd door de bank. Nu kunnen we alle losse eindjes vastmaken! 

TOE AAN HET EIND EXAMEN

 

01-02-2020

 

Het stageportfolio van Gieneke is ter goedkeuring opgestuurd naar het IBKI. 19-03-2020 zal zij haar laatste examen voor de WRM bevoegdheid afleggen.

CURSUSDAG “ONDERNEMEN VOOR RIJSCHOOLHOUDERS”

 

19-12-2019

 

De Verkeersacademie in Nieuwegein was vandaag gevuld met rijschoolhouders. De hele dag was gevuld met trainingen over het ondernemerschap in deze branche. Van marketing, klantrelaties, boekhouding tot het CBR, alles kwam voorbij. Gieneke: “Wat een toffe en vooral leerzame dag! Met een hoofd boordevol enthousiasme, nieuwe ideeën, tips&trics ga ik weer naar huis.”

GIENEKE HEEFT DE EIGEN PRAKTIJKRIT GLANSRIJK GEHAALD

 

11-12-2019

 

Vandaag ging Gieneke voor het eigen praktijkexamen “Rijden op instructeursniveau” naar het IBKI in Nieuwegein. Daar slaagde zij glansrijk in één keer.

ER WORD HARD GEWERKT AAN HET ONDERNEMINGSPLAN

 

20-11-2020

 

Zoveel ideeën in het hoofd. Zoveel plannen en ambities. Vandaag wordt er hard gewerkt om deze uit te zetten in het ondernemingsplan. Het begint nu echt vorm te krijgen.

BEIDE DIDACTIEKEXAMENS KONDEN BIJNA NIET BETER

 

15-11-2019

 

Bij het IBKI in Zwolle vonden vandaag de didactiek examens voor de WRM bevoegdheid plaats. Gieneke slaagde hier voor beide examens met respectievelijk een 8 en een 9. Trots!

STARTERSDAG VOOR RIJSCHOOLHOUDERS

 

02-10-2019

 

De Verkeersacademie in Nieuwegein was op deze dag volledig ingericht voor startende ondernemers. Een goed gevuld programma met daarin alles wat je moet weten over het runnen van een eigen rijschool. Gieneke was één van de aanwezigen: “Ik voel me na vandaag nog gemotiveerder om te starten!”

DE RVV IS IN DE POCKET

 

15-10-2019

 

De RVV (Regelement Verkeersregels en Verkeerstekens) is een flinke pil om te leren. Maar na een aantal weken hard blokken is Gieneke in één poging geslaagd voor dit examen. Op naar de rest van de opleiding!

GIENEKE GAAT VOOR DE WRM

 

10-09-2019

 

Na ruim tien jaar te hebben les te hebben gegeven in het voortgezet onderwijs, heeft Gieneke Alsema afgelopen jaar besloten een andere weg in te slaan, en wel de weg van rijonderricht. Deze weg past beter bij haar persoonlijke ambities en passie voor het lesgeven. Vandaag start zij met de opleiding om de WRM bevoegdheid te halen, ze heeft er zin in!

Deel dit bericht

Velen zijn al geslaagd. Wanneer volg jij?

Meld je nu aan voor een proefles en GA Lessen!