Instructeur

Bij rijschool GArijlessen ben je gegarandeerd van jouw eigen vertrouwde instructrice. Gieneke heeft een ruime achtergrond als docent, leerlingcoach en mentor in het voortgezet onderwijs en is daarmee een specialist die jou op een effectieve manier naar je rijbewijs coacht.

Ook wanneer je extra ondersteuningsbehoefte hebt, zoals wanneer je moeilijk in de praktijk leert of bijvoorbeeld ADHD, ADD of autisme hebt, weet zij hoe ze jou verder kan helpen in jouw opleiding.

Specialisaties:

  • Rijangst
  • Faalangst

Les op een manier die echt bij jou past

Na meer dan tien jaar les te hebben gegeven op een middelbare school, was er in de volle klassen, nauwelijks nog tijd om de leerling echt te zien en bestond mijn baan voor ruim 50% uit administratieve werkzaamheden. Wat een gemis! Want mijn passie ligt bij het lesgeven.

Daarom heb ik in 2019 besloten om het roer om te gooien. Ik wil weer lesgeven. Ik wil weer écht oog en tijd hebben voor mijn leerling. Zodat jij je doel op het hoogst haalbare niveau kunt bereiken, op de manier die bij jou past.

Met de oprichting van Rijschool GA Lessen vind ik deze passie weer terug. Eén op één met jou in de auto.
Lessen van 60, 90 of 120 minuten, wat jij maar prettig vindt, zoveel lessen in de week als jij maar wilt. Een handeling eerst uitgelegd krijgen, een demonstratie bekijken of juist meteen proberen en leren van je fouten? Alles kan!

We passen samen het lesprogramma aan op jouw wensen, zodat jij leert op een manier waar jij je prettig bij voelt en waar jij het meeste uit kunt halen.

In de auto is er naast alleen het leren autorijden, ook ruimte voor de persoon.Een grapje, sarcasme, flauwe humor, huilen of een persoonlijk verhaal. Alles kan, alles mag en alles blijft in de auto.

Bij rijschool GA Lessen vindt je dus echt de persoonlijke benadering en coaching die jij nodig bent om je rijbewijs te halen.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de auto!

Gieneke

Velen zijn al geslaagd. Wanneer volg jij?

Meld je nu aan voor een proefles en GA Lessen!