Cursussen

Naast rijlessen bieden wij ook een bijscholingsarrangement. Deze cursussen zijn  voor mensen die al in bezit zijn van een geldig rijbewijs, maar een bepaald onderdeel van de rijtaak lastig blijven vinden. Zo kun je bijvoorbeeld moeite hebben met fileparkeren of een angst hebben voor het rijden op de snelweg. Na de bijscholingscursus los jij deze rijtaken weer vertrouwd en zelfverzekerd op.

Fileparkeren

€110

Wanneer je in de stad woont of er veel komt, zul je vaak te maken krijgen met fileparkeren. Veel mensen ondervinden hier nog moeite mee en zijn meerdere keren steken nodig om de auto op een plek te krijgen. In deze cursus leer je in twee uur hoe je weer in één keer kunt fileparkeren op de plek naar keuze. In deze cursus oefen je in je eigen auto, zodat je er optimaal resultaat uit haalt.

Snelweg angst

€220

Op de snelweg geldt een hogere snelheid dan op de binnenwegen. Ook krijg je vaak te maken met vele vrachtwagens die er een lagere snelheid op nahouden. En dan zijn er nog de linksrijders, die jou het liefst zo snel mogelijk voorbijgaan en daarom kort op je gaan rijden wanneer ze nog niet kunnen inhalen. Dit alles zorgt nogal eens voor de nodige ongelukken. Het kan maken dat je de snelweg maar liever vermijdt. 

Wil je graag weer zelfverzekerd de snelweg op? In deze cursus leer je in vier uren hoe je veilig en vlot op de snelweg rijdt en ongelukken kunt voorkomen.

Omgaan met hulpsystemen

€110

Tegenwoordig rijden steeds meer mensen in een lease-auto van de zaak. Vaak is zo’n auto uitgerust met allerlei hulpsystemen die het rijden makkelijker en comfortabeler maken. Door deze systemen te gebruiken, rijd je vaak ook een stuk milieuvriendelijker. Helemaal niet verkeerd dus!
Maar wat zijn al die systemen? Waar dienen ze voor? Hoe gebruik je ze? En waar moet je rekening mee houden wanneer je zo’n systeem inschakelt?
In deze cursus van twee uur leer je alle systemen van je eigen auto kennen en gebruiken.