Cursussen

Naast rijlessen bieden wij ook een bijscholingsarrangement. Deze cursussen zijn  voor mensen die al in bezit zijn van een geldig rijbewijs, maar een bepaald onderdeel van de rijtaak lastig blijven vinden. Zo kun je bijvoorbeeld moeite hebben met fileparkeren of een angst hebben voor het rijden op de snelweg. Na de bijscholingscursus los jij deze rijtaken weer vertrouwd en zelfverzekerd op.

Fileparkeren

€180

Wanneer je in de stad woont of er veel komt, zul je vaak te maken krijgen met fileparkeren. Veel mensen ondervinden hier nog moeite mee en zijn meerdere keren steken nodig om de auto op een plek te krijgen. In deze cursus leer je in twee uur hoe je weer in één keer kunt fileparkeren op de plek naar keuze. In deze cursus oefen je in je eigen auto, zodat je er optimaal resultaat uit haalt.

Rij angst

€ op maat

Mensen met rijangst zitten met een zeer gespannen of angstig gevoel achter het stuur of vermijden het autorijden helemaal. Rijangst kan zich uiten in specifieke situaties, zoals op de snelweg, filerijden, rijden door tunnels of rijden langs het water. In deze gevallen rijd je vaak nog wel auto, maar vermijd je de situatie waar je bang voor bent. Rijangst kan zich ook algemeen voordoen: de angst is dan niet gebonden aan een specifieke situatie. Mensen die hier last van hebben, rijden vaak helemaal geen auto meer.

Naar schatting zijn er een half tot één miljoen Nederlanders met een rijbewijs, die daar geen gebruik (meer) van maken door een mate of vorm van rijangst. Dit betreft meer vrouwen dan mannen.

Heb jij last van rijangst? Rijschool GA Lessen beschikt over expertise in rijangst en kan jou op weg helpen om weer met een veilig en vertrouwd gevoel deel te gaan nemen aan het verkeer.

Omgaan met hulpsystemen

€180

Tegenwoordig rijden steeds meer mensen in een lease-auto van de zaak. Vaak is zo’n auto uitgerust met allerlei hulpsystemen die het rijden makkelijker en comfortabeler maken. Door deze systemen te gebruiken, rijd je vaak ook een stuk milieuvriendelijker. Helemaal niet verkeerd dus!
Maar wat zijn al die systemen? Waar dienen ze voor? Hoe gebruik je ze? En waar moet je rekening mee houden wanneer je zo’n systeem inschakelt?
In deze cursus van twee uur leer je alle systemen van je eigen auto kennen en gebruiken.

Velen zijn al geslaagd. Wanneer volg jij?

Meld je nu aan voor een proefles en GA Lessen!