Rijbewijs auto

Rijschool GA Lessen biedt rijles voor het rijbewijs B aan. Je kunt bij ons zowel theorielessen als praktijklessen volgen. Losse lessen afnemen of geld besparen met complete rijles pakketten. Met de invoering van 2toDrive mag je tegenwoordig met 16,5 jaar al je eerste rijles volgen. Vanaf je 17e verjaardag mag je het praktijkexamen afleggen bij het CBR. Na het slagen hiervoor kun je dan onder begeleiding al de weg op. Meer informatie over 2toDrive vind je op de site 2toDrive.nl

alt="rijbewijs"

Direct een proef rijles aanvragen

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu voor slechts €50 een proef rijles aan en kom snel kennismaken!

Rijles in de nieuwe Ford Fiesta Titanium

De rijlessen worden gegeven in deze luxe Ford Fiesta Titanium. De auto is niet alleen luxe van uitstraling, maar is ook voorzien van alle nieuwste opties die jou ondersteunen bij je rijlessen.

Zo beschikt hij o.a. over driver alert, lane-assist, parkeersensoren, een achteruitrijd camera, active parkassist, regensensoren en adaptive cruisecontrol met verkeersbordenherkenning.

De krachtige benzinemotor rijdt ook nog eens zeer zuinig in zijn ecomode. Met deze motor, de ondersteuning van de adaptive cruisecontrol, het stop&go systeem en de skills die jij als bestuurder gaat leren, houden we tijdens de rijlessen dus ook nog eens rekening met ons milieu.
 
En om de rijlessen ook in de zomer aangenaam en comfortabel te houden, is de auto verder voorzien van automatische airconditioning en een panoramische dak.
rijles rijschool rijbwijs

Velen zijn al geslaagd. Wanneer volg jij?

Meld je nu aan voor een proefles en GA Lessen!